Joi, 14 Aprilie, orele 18.30 a avut loc vernisajul cu numărul șapte din cadrul proiectului ContempL`art.
ContempL`art 07 “Complementari” aduce pe cei doi artiști, Gheorghe Lișiță și Veronica Iftodii pe simezele deja bine cunoscute ale Casei de Licitații Goldart. Temele abordate de cei doi par a fi complementare.
În lucrările lui Gheorghe subiectele cele mai des întâlnite sunt de natură spirituală sau socială. Scenele cu  călugări și modul de viață al rromilor sunt două dintre acestea.
Veronica este interesată de estetica chipului uman fiind parcă axată în special de inocența și cumințenia femeii. Fețele diafane, florile care parcă învăluie spațiul în care sunt expuse cu parfumul îmbietor și bisericile întâlnite pe parcursul călătoriilor celor doi fac împreună cu scenele religioase și viața colorată a rromilor o viziune completă și complexă a celor doi soți.
Ca orice viziune completă ambii artiști au și lucruri în comun, iubirea pentru natura înconjurătoare fiind clar vizibilă în peisajele și naturile statice ale amândurora.
Lucrările expuse sunt 52 la numar si sunt realizate în tehnica picturii în ulei pe pânză si pastel pe hârtie.

Expoziția ContempL`art 07 “Complementari” poate fi vizionată până pe data de 22 Aprilie 2016, de luni până vineri între orele 10.00 și 19.00 și sâmbăta între orele 11.00 și 15.00 la sediul Casei de Licitații Goldart.