Joi, 28 Aprilie, orele 18.30 a avut loc vernisajul cu numărul opt din cadrul proiectului ContempL`art la sediul Casei de Licitații Goldart din București, Intrarea I. L. Caragiale nr. 1.
ContempL`art 08 a prezentat picturile lui Eugen Raportoru, așa cum v-am obișnuit deja, pe simezele Casei de Licitații Goldart. Tema principală a lui Eugen Raportoru o constituie bine cunoscutul peisaj urban.
Fie că sunt mahalalele Bucureștiului, un colț de Montmatre sau o stradă venețiană, toate picturile lui Raportoru au o expresivitate gravă, sunt pline de forță și de sensibilități în același timp.
Eugen Raportoru este unul dintre artiștii români contemporani care își confirmă maturitatea profesională cu fiecare tușă. Lucrările sale deși figurative au ceva profund abstract lansând cititorul să descopere noi și noi înțelesuri sau emoții în fața lor.
Va invităm așadar să va bucurați de cele 20 de pânze în ulei care sunt expuse la Casa de Licitații Goldart.

Expoziția ContempL`art “Eugen Raportoru” poate fi vizionată până pe data de 6 Mai 2016, de luni până vineri între orele 10.00 și 19.00 și sâmbătă între orele 11.00 și 15.00 la sediul Casei de Licitații Goldart.