Expoziția licitației dedicată artelor aplicate, ”Decorativ – ateliere și artizani ”de sâmbătă, 14 mai, ora 12:00, va putea fi vizitată începând de marți, 10 mai, la sediul casei de licitaţii Goldart. Vă invităm într-o călătorie de poveste printre stilurile decorative din ultimele două secole, prin ateliere extrem orientale și manufacturi europene prestigioase, unde mâna artiștilor decoratori înfrumusețează utilul cu ornamentul atent ales.

O bogată ofertă  cuprinzând bijuterii, ceasuri, argintărie, piese pentru iluminat și servit masa, ori obiecte pur decorative, unde minuția execuției este pusă în valoare de formele clasice, ne amintesc de bucuria ambientării rafinate a interioarelor ori îmbie la personalizarea unei colecții de artă cu piese rare.

Dintre obiectele cu funcție ornamentală distingem corpuri de iluminat, de la aplice la sfeșnice, seturi de servit masa, servicii de porțelan  și prețioase bronzuri ornamentale, o ofertă menită sa ne determine  a ne bucura de fiecare moment de reverie în intimitate.

Expoziția  poate fi vizitată de marți până vineri, orele 10:00 – 19:00, iar licitația va avea loc la sediul Casei Goldart, sâmbătă 14 mai, de la ora 12:00.