Marţi 7 iunie se deschide expoziția licitației de grafică, carte,fotografie Comori pe hârtie la sediul casei de licitaţii Goldart.

 

O licitație de carte, documente vechi  și manuscrise de avangardă, îmbogățită de fotografie din perioada regalistă, o selecție deosebită întregită de opera de grafică ale unor mari creatori ai sec. XX:  Marc Chagall, Henry Matisse, Paul Klee, Salvador Dali, precum și precursorii extrem orientali  ai impresionismului, creatorii de stampe: Hiroshige, Yoshitora, Kunisada, Chikanobu.

 

Carte veche germană sau franceză, fotografii cu avangarda europeană, o scrisoare Pablo Neruda sau carte cu autograful său, o ediție rară din Sandor Petofi, manuscrise și fotografie de avangardă importante pentru spațiul cultural european, se regasesc într-o licitație de anvergură a casei de licitații Goldart.

Expoziția poate fi vizitată de luni până vineri, orele 10:00 – 19:00 si sâmbătă intre orele 10 :00 – 12 :00, iar licitația va avea loc la sediul Casei Goldart, sâmbătă  11 iunie, de la ora 12:00