Un regal al picturii românești animat de pasiunea exprimată de culoare, de viziunea artistică complexă a aproape 100 de ani de pictură, în sesiunea din 28 iunie, ora 19:00. În această licitație, o veritabilă întâlnire a capodoperelor, epoci și curente artistice diferite, varietate și calitate artistică mereu confirmată.

Pe simeze întâlnim marile nume ce definesc evoluția picturii românești din secolul trecut, de la impresionismul lui Nicolae Grigorescu la postimpresionismul lui Iosif Iser, Ștefan Dimitrescu, Paul Scorțescu, Vasile Anghel, la reprezentanții avangardei ca Jules Perahim sau  Gabriel Ștephănescu – Arephy, sau la numele reprezentative ale anilor ’70-’80 ca Ion Sălișteanu, Alexandru Țipoia; câteva nume de notorietate ale artei contemporane  întregesc o  imagine completă a artei românești.

Vă invităm sa vizitați expoziția acestei licitații la sediul din Intr.  I. L. Caragiale nr. 1, începând de vineri, 24 iunie, orele 10:00-19:00, sâmbătă, orele 11:00-15:00 și  luni, marți, orele 10:00-19:00.