ContempL’art” este un proiect al Casei de Licitatii Goldart de sustinere a artei contemporane printr-o serie de expozitii.
Casa de licitatii Goldart isi propune astfel ca sintagma “arta ca investitie” sa nu mai fie alaturata doar valorilor certe, confirmate, din arta moderna si post-moderna romaneasca, ci sa includa si artisti contemporani in afirmare.
Prin proiectul ContempL’art vor fi expuse, in urmatorul an, lucrarile a cel putin 150 de artisti, in spatiul galeriei Goldart din Intr. I. L. Caragiale nr. 1 . O selectie a lucrarilor expuse va intra in licitatie.
Prin organizarea acestor expozitii, Goldart doreste nu doar sa prezinte opere si artisti contemporani, multi dintre ei cu lucrari in colectii particulare din strainatate si cunoscuti simezelor nationale, ci si sa confirme valoarea acestora prin introducerea in licitatii a lucrarilor selectionate.

Motto-ul proiectului ContempL’art, “Fii contemporan cu arta contemporana”, este o invitatie de a investi in arta de azi, ce maine va scrie istorie.