Joi, 21 septembrie, orele 18,30 deschidem sesiunea de licitații a acestei toamne cu o selecție de grafică europeană reprezentativă pentru secolul XX, serii limitate de serigrafii purtând semnăturile celor mai importanți artiști  europeni. Alături de aceste lucrări, grafica românească se integrează prin ineditul imaginii, amprentat de istoria estului european.

Călătoria prin cubism, suprarealism, futurism, prezențe tulburătoare ca aceea a viziunilor artistice ale lui Picasso, simplitatea colajelor lui Mattisse, lumea atât de specială a lui Chagal, ludicul său străbătut de filozofii și credințe ancestrale, jocul cu imaginarul în cele doua viziuni atât de speciale- Dali si Magritte, toate alcătuiesc o selecție de opera care pe lângă însemnătatea lor pentru vizualul modern duc și semnele apartenenței la colecțiile celor ce s-au ocupat de posteritatea marilor artisti – Colecția Marina Picasso, colecția Gala Dali, etc.

O licitație unică prin bogăția de propuneri ce aduc arta modernă europeană mai aproape ca niciodată.

Pablo Picasso, Edgar Degas, Henri Matisse, Rene Magritte, Marc Chagall

Expoziția  poate fi vizitată în fiecare zi începând de vineri, 8 septembrie, orele 10:00-18:00, precum și sâmbăta orele 11:00-15:00, la sediul Casei de licitații Goldart.