Pe 7 noiembrie, Pullman Bucharest a lansat ediția a doua a Artist Playground, un spațiu de artă contemporană, prezent în hotelurile Pullman din întreaga lume. Până pe 20 decembrie, hotelul va găzdui lucrările pictoriței Alina Gherasim, atât în zona de lobby, cât și în barul l’Arpege. Artist Playground se bucură și anul acesta de sprijinul Casei de licitații Goldart.

„Independenți și hiperconectati, noua generație de călători, clienți ai hotelurilor Pullman, reprezintă întruchiparea vie a filosofiei ‘Our World is Your Playground’, unde hotelul nu este doar un loc pentru somn, masă și reîncărcare, ci un mediu stimulativ și o sursă de inspirație. În consecintă, angajamentul și contribuția Pullman la arta, designul, fotografia și cultura locală sunt esențiale pentru dinamica noastră muncă/divertisment.” a declarat Patrick Carabin, Director General, Pullman Bucharest

“În colaborarea noastră cu Pullman Bucharest, Goldart Auction House și-a asumat rolul de curator independent și caută activ talente locale-pictori, sculptori, fotografi, videografi, ilustratori, designeri grafici – în colegii de artă, universităti și, desigur, galerii. Ne oferă o satisfacție deosebită să vedem programul Artist Playground devenind o componentă naturală a hotelului și mă bucur să anunț că vom folosi acest colț vibrant de artă pentru a expune opere proeminente din licitațiile Goldart, pe tot parcursul anului.”  a declarat Cristian Anghel, Director Executiv, Goldart

Pictorița și scriitoarea româncă Alina Gherasim a absolvit Universitatea Natională de Arte din București în 1998. Din 1993, Alina Gherasim a susținut peste 55 de expoziții în România, precum și la Chisinău, Lisabona, New York etc. Lucrările sale de pictură sunt prezente în colecții din România, Elveția, Germania, Anglia, Grecia, SUA, Italia. Alină Gherasim este și autoare a volumelor „Femeia-Valiză”, proză scurtă, lansată în 2016 la târgul Internațional de Carte Gaudeamus, „Colonia de Cormorani” și a romanului pentru copii „Noemi știe ea de ce”, publicat la Editura Oscar.

„Invitația de a participa la programul Artist Playground m-a bucurat nespus. În acest mod arta mea, care este o artă bazată de asocieri culturale și formale diverse și-a găsit un loc de expunere în care sensibilitatea artistică, jocul, modernitatea inovativă și deschiderea  către un public din ce în ce mai numeros și rafinat, sunt imbinate în mod ideal. Pentru un artist acest tip de întâlnire este unul benefic”. a comentat pictorița Alina Gherasim.

Hotelurile Pullman sunt dedicate artei, fotografiei și design-ului, și sunt, în același timp, conectate la cultura locală distinctă a celor mai incitante și vibrante orașe din lume. Prin intermediul Artist Playground, hotelurile colaborează cu artiști și designeri din întreaga lume pentru a da viață viziunii brandului. Parte galerie, parte studio – cu totul neașteptat și plin de inspirație – conceptul Artist Playground by Pullman este un colț inovator de artă, ce imbină elemente de interes local, intrigi culturale și ingeniozitate vizuală – pentru a crea experiențe noi, atemporale, pentru oaspeții hotelului.