Casa de Licitații Goldart deschide seria licitațiilor anului 2018 cu o primă sesiune, miercuri 02 mai, ora 19:30. Va fi o întâlnire festivă cu momente importante ale culturii românești, de la o bogată și complexă colecție de ceramică populară, din toate zonele țării, până la opere semnate de importante personalități ale picturii românești.

Zeci de piese de ceramică unicat, semnate de cele mai cunoscute familii de olari, prezintă varietatea stilistică și tematica impresionantă a unei părți emblematice a culturii românești ancestrale.

 

Pe simeze vă veți reîntâlni cu marii creatori ai artei românești, dintre care amintim pe: Nicolae Vermont, Ludovic Bassarab, Samuel Mutzner, Dimitrie Serafim, Traian Bilțiu Dăncuș, dar și pe mai modernii Magdalena Rădulescu,  Florin Niculiu, Mikola Andras, până la maeștrii contemporani precum Dan Hatmanu.

 

Expoziția poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 10:00-18:00, precum și sâmbătă, 21 aprilie, orele : 11.00-15.00, la sediul Casei de licitații Goldart.